Téma: 

rozex krém recenze


Facebook Twitter Pinterest email tisk

ROZEX

Gel

Rozex gel má obdobné použití jako krém. Léčí se s ním dermatitida. V naší republice není Rozex gel zaregistrovaný.

Detail odstavce: Gel
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: Re: rosacea

Používala jsem krém ROZEX od lékařky, ale bez velkých efektů. Marie

Zdroj: diskuze Rosacea
Odesláno: 13.5.2016 uživatelem Marie
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ROZEX

Prodej a cena

Rozex 7,5 mg/g krém (30 g) je na recept.

  • Úhrada zdravotní pojišťovny: 128,55 Kč
  • Započitatelný doplatek: 0,00 Kč
  • Maximální doplatek: 34,52 Kč

Detail odstavce: Prodej a cena
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

ROZEX

Předávkování

Neexistují údaje o předávkování u člověka. U potkanů nebyla prokázána akutní toxicita po orálním podání formule pro topické použití obsahující 0,75 % metronidazolu s konečnou dávkou maximálně do 5 g/kg tělesné hmotnosti. Tato dávka odpovídá 12 tubám po 30 g Rozex krému nebo více než 7 tubám po 50 g pro dospělého člověka vážícího 72 kg a 2 tubám pro dítě vážící 12 kg.

Recenze od respondentů jsou vesměs pozitivní.

Detail odstavce: Předávkování
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

METRONIDAZOL

Metronidazol krém

ROZEX KRÉM CRM 1X30GM je krém obsahující léčivou látku metronidazol, která působí proti mikroorganizmům (bakteriím a prvokům) způsobujícím onemocnění. Rozex krém je určen k léčbě růžovky (Rosacey) u dospělých. Vždy používejte Rozex krém přesně podle pokynů svého lékaře. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Postižené místo jemně omyjte a po jeho osušení nanášejte krém v tenké vrstvě 2krát denně (ráno a večer) na celou léčenou plochu kůže. Jemně stlačte tubu a na konečky prstů vytlačte takové množství krému, které stačí pokrýt postižené místo. Po použití tubu opět pevně uzavřete. Léčba obvykle trvá několik měsíců. Krém Rozex není určen k perorálnímu podání (užití ústy). Pokud k tomu dojde, poraďte se s lékařem. Jestliže jste zapomněl(a) použít Rozex krém, nezdvojnásobujte následující dávku, abyste nahradil(a) vynechanou dávku. Vraťte se ke svému pravidelnému režimu. Pokud vynecháte více dávek, poraďte se se svým lékařem. Léčba růžovky trvá několik měsíců. Je důležité, abyste pokračoval(a) v léčbě podle doporučení svého lékaře a bez porady s ním ji neukončoval(a).

Detail odstavce: Metronidazol krém
Zdroj: Metronidazol
Zveřejněno: 19.12.2014


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: krém antižilka

kde se dá sehnat tento krém a má s ním někdo zkušenost,--

Zdroj: diskuze krém antižilka
Odesláno: 26.3.2014 uživatelem kajprová
Počet odpovědí: 0

ROZEX

Zkušenosti

Rozex nebo Rosalox jsou krémy určené k léčbě rosacey (růžovky). Rozex je pouze na lékařský předpis. Dle zkušeností je krém účinný na léčbu růžovky. Průměrná doba léčby je 3 až 4 měsíce. Růžovka je dermatitida, která vypadá jako akné, ale objevuje se až ve středním věku. Častěji jí trpí ženy, ale u mužů má horší průběh. Vyskytuje se především v obličeji a zasahuje nos, tváře, čelo i bradu. Projevuje se nejprve zčervenáním kůže a poté se zarudlá a napjatá pokožka pokryje otoky a hnisavými puchýřky. Vyskytuje se ve střední a severní Evropě u 10 % pacientů keltského typu. Jde o světlovlasé až rusovlasé ženy, s jemnou světlou kůží, modrýma očima, fototypem I–II a ve věku okolo 40 let. Rozex gel není v České republice zaregistrovaný.

Detail odstavce: Zkušenosti
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: Re: arthroneo recenze / podvod

Poctivě jsem užíval (postřikoval) jak říká návod a po spotřebování ŽÁDNÉ výsledky.
Neutrácejte zbytečně !!!

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze
Odesláno: 10.2.2019 uživatelem Tomáš V.
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

ROZEX

Interakce

Interakce s celkově podávanými léky je nepravděpodobná, protože absorpce metronidazolu po kožní aplikaci Rozex krému je nízká.

U malého počtu pacientů užívajících orálně metronidazol společně s alkoholem byly zaznamenány zažívací, oběhové a neurotoxické obtíže. Perorální metronidazol potencuje účinek kumarinových antikoagulancií, a tudíž prodlužuje protrombinový čas. Účinek lokálního metronidazolu na protrombin není znám.

Detail odstavce: Interakce
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

ROZEX

Krém

Rozex je bílý až světle béžový lesklý krém. Má být nanášen v tenké vrstvě na postižená místa kůže 2x denně, a to ráno a večer. Před aplikací by měla být postižená místa jemně omyta. Po aplikaci Rozex krému může pacient použít nekomedogenní a neadstringentní kosmetiku. Pro starší pacienty nemusí být dávka upravena. Použití Rozexu se nedoporučuje u dětí z důvodu nedostatečného množství údajů ohledně bezpečnosti a účinnosti přípravku v dětském věku.

Průměrná doba léčení je 3 až 4 měsíce. Doporučená doba léčby by se neměla překročit. Pokud je však efekt léčby zřetelný, může předepisující lékař zvážit podávání podle závažnosti příznaků na další 3 až 4 měsíce. V případě recidivy je možné léčbu opakovat po 3–5měsíční přestávce, ale jinak je třeba se vyhnout zbytečnému a prolongovanému podávání. V klinických hodnoceních trvala léčba růžovky topicky podávaným metronidazolem až 2 roky. Pokud nedojde k jasnému klinickému zlepšení, léčba by měla být ukončena.

Je nutno vyloučit kontakt s očima a se sliznicemi. Objeví-li se podráždění, je třeba Rozex krém používat méně často nebo dočasně přerušit jeho užívání, a je-li to nutné, vyhledat radu lékaře. Na rozdíl od Rozex gelu je Rozex krém vhodný k aplikaci na suchou kůži.

Metronidazol je nitroimidazol a musí být podáván s opatrností u pacientů s anamnestickou nebo probíhající poruchou krevního obrazu. Je třeba se vyhnout zbytečnému a prolongovanému podávání tohoto léku. Je prokázáno kancerogenní působení metronidazolu u určitých živočišných druhů. Kancerogenní působení u člověka není dosud prokázáno, v každém případě je však nutné omezit expozici léčených ploch UV záření (opalování, solárium, horské slunce).

Rozex krém je kontraindikován u osob s anamnestickou přecitlivostí na metronidazol nebo na jiné obsažené látky.

Detail odstavce: Krém
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: Re: tinnitus stop recenze

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 27.12.2018 uživatelem Jiří Václavíček
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

BABSKÉ RADY NA ČERVENÝ NOS

Babské rady

Večer si umyjte obličej, vezměte si sírové mýdlo, které trochu pokropte vodou, a namažte si jím tváře, čelo a nos, nechte působit přes noc a ráno si obličej omyjte teplou vodou a pak použijte krém na růžovku Rozex.

Růžovka souvisí i se životním stylem. Změňte stravovací návyky, omezte sůl a koření. Doporučuje se pít čaje na pročištění a úplně vyřadit bílou mouku v jakékoli podobě i sladkosti.

Dále zkuste:

  • gel z aloe vera;
  • čaje roibos s citronem;
  • mýdla se sírou;
  • masti s ichtamolem.

Detail odstavce: Babské rady
Zdroj: Babské rady na červený nos
Zveřejněno: 20.12.2018


Facebook Twitter Pinterest email tisk

ROZEX

Těhotenství a kojení

Dosud nejsou k dispozici spolehlivé informace o užívání Rozex krému v těhotenství. Metronidazol prochází placentární bariérou a rychle se dostává do cirkulace fétu. U potkanů a myší nebyla po perorálním podání pozorována fetotoxicita. Protože reprodukční studie na zvířatech nejsou vždy prediktivní pro člověka a protože je metronidazol v orálním podání u některých hlodavců kancerogenní, tento lék se v těhotenství smí používat, pouze pokud je to jasně nezbytné.

Po orálním podání je metronidazol secernován do mateřského mléka v podobných koncentracích, jako jsou v plazmě. Ačkoli při kožní aplikaci Rozex krému jsou krevní hladiny signifikantně nižší než při orálním podání, musí být u kojících matek rozhodnuto, zda přerušit kojení či léčbu, přičemž je nutno vzít v úvahu důležitost léčby pro matku.

Detail odstavce: Těhotenství a kojení
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

ROZEX

Nežádoucí účinky

Při užití Rozex krému byly pozorovány pouze mírné lokální nežádoucí účinky v podobě kožního diskomfortu (pálení a píchání), erytému, podráždění kůže, svědění a zhoršení růžovky (rosacey). Tyto nežádoucí účinky se objevují u méně než 3 % pacientů.

Byly hlášeny následující nežádoucí účinky, přičemž v každé třídě orgánových systémů jsou nežádoucí účinky seřazeny podle následující zvyklosti:

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně – časté: suchá kůže, zarudnutí, svědění, kožní diskomfort (pálení, bolest kůže/píchání v kůži), podrážděná kůže, zhoršení rosacey. Neznámá četnost: kontaktní dermatitida.
  • Poruchy nervového systému – méně časté: hypestezie, parestezie, poruchy vnímání chutí (kovová příchuť).
  • Gastrointestinální poruchy – méně časté: nauzea.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Rozex
Zveřejněno: 9.4.2019


Facebook Twitter Pinterest email tisk

Diskuze: habrovy krem kde sehnat

Dobry den,a da se tento krem shnat i nekde v krame nebo v lekarne?dekuji

Zdroj: diskuze Habrovy krem kde sehnat
Odesláno: 8.9.2013 uživatelem Martina
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém s máslem

Ingredience: 1 máslo, 1 tvaroh a cukr podle chuti

Postup: Máslo ušleháme do pěny a postupně přidáváme moučkový cukr a tvaroh. Krém je lehký a zdobit s ním jde také.

Detail odstavce: Tvarohový krém s máslem
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017

KRÉMY CIEN

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Detail odstavce: Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream
Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno: 6.5.2017

KRÉM NA VYGINÁLNÍ MYKÓZU

Batrafen vaginální krém pro děti

U novorozenců a dětí do 6 let smí být Batrafen vaginální krém podán pouze v naléhavých indikacích a pouze pod dohledem lékaře.

Detail odstavce: Batrafen vaginální krém pro děti
Zdroj: Krém na vyginální mykózu
Zveřejněno: 10.7.2015

TVAROHOVÝ KRÉM

Tvarohový krém se zakysanou smetanou

Suroviny:

  • 500 g tvarohu
  • 250 g zakysané smetany
  • 50 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, kysanou smetanu, vanilkový cukr a moučkový cukr, vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto máme krém hotov.

Detail odstavce: Tvarohový krém se zakysanou smetanou
Zdroj: Tvarohový krém
Zveřejněno: 8.2.2016

TVAROHOVÝ KRÉM DO DORTU

Tvarohový krém na zdobení

Ingredience: 250 g měkkého tvarohu, 1/2 kelímku šlehačky, ztužovač, 90 g moučkového cukru, 30 g másla, potravinářské barvivo dle potřeby, kakao na vaření

Postup: Máslo s cukrem vyšlehejte a poté postupně přidávejte tvaroh. Jestli chcete mít barevný krém, přidejte barvivo nebo kakao.

Detail odstavce: Tvarohový krém na zdobení
Zdroj: Tvarohový krém do dortu
Zveřejněno: 26.6.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

TVAROHOVÝ KRÉM

Tvarohový krém Míša

Suroviny:

  • 250 g tvarohu
  • 1 pomazánkové máslo
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 lžíce rumu

Postup přípravy:

Do mísy si dáme tvaroh, pomazánkové máslo, vanilkový cukr, moučkový cukr a lžíci rumu. Vše společně smícháme a vytřeme do hladkého krému. Takto je krém hotov a můžeme jej začít používat na dorty nebo zákusky.

Detail odstavce: Tvarohový krém Míša
Zdroj: Tvarohový krém
Zveřejněno: 8.2.2016