Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NADÝMÁNÍ

  

ZÁNĚT

  

BOLEST

  

KAŠEL

  
Téma

CITRON NA KVASINKY

OBSAH

Kvasinka Candida albicans se v našem organismu vyskytuje zcela běžně a pro organismus není nebezpečná do té doby, než se z nějakého impulsu pomnoží nebo než se organismus vůči ní stane náchylnější. Obvykle se stane obojí najednou. Soužití tedy přechází do parazitismu – a po takovém vztahu rozhodně nikdo z nás dobrovolně netouží.

Zdroj: Babské rady na kvasinky

Poradna

V naší poradně s názvem KVASINKY NA PENISU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

zdravím. co mám teda použít na kvasinky.co koupání v řepíku?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Řepík plíseň nevyléčí. Zkuste nejdříve mazat Canesten, který můžete koupit bez předpisu a k tomu na měsíc užívejte probiotika. Pokud tím kvasinky nevyléčíte, tak budete muset sáhnout po silnějších lécích, které jsou již na lékařský předpis a ten vám vystaví kožní lékař.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kvasinky na penisu

Pro přípravu tinktury citron - česnek budete potřebovat:

  • 30 stroužků česneku,
  • 5 středních citrónů,
  • 100 ml 60% vodky.

Zdroj: Česnek a citrón, k čemu to slouží

Diskuze

V diskuzi KVASINKY V KRKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aleš Bedřich.

Už delší dobu mě nepříjemně pálí v krku hned za mandlema a smeřuje to postupně směrem do hrtanu a k tomu mám bílý jazyk,ale nachlazený nejsem,co mi můžete na to poradit.děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marta.

Obecně se na kvasinky Wobenzym doporučuje a u mě také dobře zafungoval.

Zdroj: diskuze Kvasinky v krku

Kvasinky na kůži

Kvasinková nákaza se na kůži projevuje hlavně obtěžujícím svěděním. Povrch kůže je bělavý a často šupinatý nebo se tvoří malé puchýřky.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Poradna

V naší poradně s názvem KVASINKY V KRKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Aleš Bedřich.

Už delší dobu mě nepříjemně pálí v krku hned za mandlema a smeřuje to postupně směrem do hrtanu a k tomu mám bílý jazyk,ale nachlazený nejsem,co mi můžete na to poradit.děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kvasinky způsobují bílý jazyk. Kvasinky se dají dobře léčit. Nejdříve je potřeba zjistit o jaký druh přesně jde. To se prokáže pomocí laboratorního vyšetření stěru z krku. Zastavte se v ordinaci ORL a nechte si tam tento stěr udělat. Za týden budete vědět o co jde a za další týden budete vyléčen.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kvasinky v krku

Citrón

Citrón je jednou z mála potravin na světě, která má zvláštní strukturu. Citrón produkuje množství elektromagnetické energie. Tato energie je velmi účinná při léčení, čištění. Citrón pomáhá aktivovat a zvýšit účinnost jater. Zároveň je bohatý na draslík, vápník, fosfor a hořčík. Dalo by se říci, že se jedná o zázračnou potravinu, která je vhodná při léčbě nachlazení, chřipky, bolesti v krku a při problémech s játry.

Zdroj: Česnek, citrón a med

Diskuze

V diskuzi ČESNEK CITRON ZÁZVOR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Honza.

Dobrý den.
Využívat v několika fázích celou vyrobenou várku a přerušit.Nebo dvě fáze a opakovat 2x ročně. Jaký je prosím rozdíl v receptu:4 citrony, 4 stroužky česneku,kousek zázvoru. Vše rozmixovat,přidat 2L studené vody, přivést do varu a odstavit.Scedit přes plátno. Užívat malou skleničku denně na lačno. Tento recept byl také na internetu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Josef.

Nevarit, česnek citron zázvor med každé ráno s teplou vodou jako elixír života jasné,!

Zdroj: diskuze Česnek citron zázvor

Foto

Zde je několik fotografií, na kterých je možné vidět kvasinky ve vlasech.

Zdroj: Kvasinky ve vlasech

Diskuze

V diskuzi KVASINKY V KRKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta.

A kvasinkové infekce svědčí o oslabené imunitě, takže by tady mohl i dobře pomoci wobenzym jako podpůrná léčba.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marta.

Ano, oslabená imunnita dává prostor celé řadě onemocnění a wobenzym je na podporu imunity skvělý. Kvasinky ovšem mohou být úzce spjaté se stresem a s překyseleným organismem.

Zdroj: diskuze Kvasinky v krku

Kvasinky na žaludu

Kvasinková infekce způsobí, že penis je zarudlý, svědí, pálí a může být dokonce i pokrytý puchýřky. Chronickou kandidózou trpí čtvrtina mužů. Jedná se o systémové onemocnění, což znamená, že je postiženo celé tělo, nejenom pohlavní orgány, a tak je potřeba přistupovat i k léčbě – systémově. Kvasinky mohou přejít v nespecifickou uretritidu (zánět močové trubice) s bolestivým močením.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Diskuze

V diskuzi CITRON A ANTIKONCEPCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nika.

Citron se jako antikoncepce používal už ve starém Egyptě. Casanova u svých milenek praktikoval jen metodu, kterou převzal ze starých pramenů. Půl citronu se vymačkalo a zasunulo do pochvy.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nostradame.

ano šťáva z citronu je opravdu zázrak pro ženy mám to již vyskoušeno u dvou mých bývalých žen a opravdu je to přírodní antikoncepce a nejen to pomáhá ženám proti jejich různým neduhům,proto 100procentně doporučuji a ať ženy nemají vůbec obavy a používají šťávu z citronu a ne nějaké chemikálie které jim škodí ne jen citron ale i mnoho dalšího ovoce pomáhá dokonce existuje ovoce které léčí rakovinu 1000x účinnější než antibiotika.Lidstvo by se mělo zamyslet vše už tady bylo jen moderní člověk hledá nahrážky aby získal finanční výhody , jak seříká lékař léčí ale přiríroda uzdravuje.!!!

Zdroj: diskuze Citron a antikoncepce

Nutriční hodnoty citronu

Na 100 g citronu připadá až 58 mg vitaminu C. Citron obsahuje také vitamin B6, toho je v něm ale podstatně méně (0,11 mg/100 g). Pro citron je specifická kyselá chuť, kterou způsobuje kyselina citronová. Velmi důležité jsou i flavonoidy, které mají antioxidační účinky.

Další látky obsažené ve 100 g citronu:

  • voda: 86 g
  • bílkoviny: 1,0 g
  • tuky: 0,3 g
  • cukry: 3,2 g
  • energie: 79 kJ
  • Na: 5 mg
  • K: 150 mg
  • Ca: 85 mg
  • Mg: 12 mg
  • P: 18 mg
  • karoten: 0,018 mg

Zdroj: Citron a cukrovka

Na zvápenatělé věnčité tepny

Česnek a citron se s úspěchem používá proti zvápenatění věnčitých tepen srdce a k vyčištění kloubů od solí a vápenatých usazenin. K těmto účelům se užívá tinktura z česneku a citrónu. Zde je návod na její přípravu.

Zdroj: Česnek a citrón, k čemu to slouží

Poradna

V naší poradně s názvem ČESNEK A CITRON ČISTIČ CÉV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

60% vodku koupím kde?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Vodka se 60% alkoholu se dá koupit v každém větším supermarketu. Například Pelíškovka nebo Jelcinovy slzy.

Zdroj: diskuze Česnek a citron čistič cév

Kvasinky v krku

Kvasinky milují vlhká a teplá místa (jako jsou například ústa, podpaží nebo genitálie) a ideální potravou jsou pro ně cukry, které jsou v typickém jídelníčku jednadvacátého století zastoupeny v hojné míře. Pokud je kvasinková infekce způsobena oslabeným imunitním systémem, typicky se objeví nejprve v ústech a bude mít podobu bílých skvrn, bude vás bolet polykání a poměrně nepříjemnou záležitostí se stane příjem potravy celkově.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Diskuze

V diskuzi AFTY A KVASINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Dobrý den. Trpím afty už 10 let.Je to vyčerpávající a nekonečné.Jsem podle zjištění odborníků alergik se specifikovanými alergeny.Přestože zubní lékařka používá materiály,které jsou pro mne vhodné, afty se stále objevují.Mohou být kvasinky příčinou neustálého výskytu. Po vyšetření (stěry v ústech) bylo zjištěno, že se vyskytují v normě.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Afty a kvasinky

Česnek a citron na zvápenatělé tepny

Česnek a citron se používají proti zvápenatění věnčitých tepen srdce. K těmto účelům je vhodná tinktura z česneku a citronu.

Zde je článek, kde se dozvíte více informací o receptu na tinkturu z česneku a citronu.

Zdroj: Zvápenatělé tepny

Poradna

V naší poradně s názvem PANGAMIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirolav Klouda.

Prosím, je možné použít Pangamin klasik jako suché kvasnice na kynutí těsta?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Teoreticky by to možné bylo, protože obojí obsahuje kvasinky Saccharomyces cerevisiae. Otázka je, jestli v Pangaminu nebudou náhodou tyto kvasinky "moc mrtvé" a tím nebudou mít onu zázračnou fermentační aktivitu. Právě fermentační aktivita kvasinek v droždí způsobuje, že těsto nakyne. Ale není nic jednoduššího, než to vyzkoušet a přesvědčit se.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pangamin

Prevence mykózy u dětí

Při kojení dodržujte hygienu, před a po kojení si umyjte ruce. Pokud jsou vaše bradavky popraskané nebo červené, použijte pečující masti a krémy určené na tyto potíže. V případě závažnějších prsních ragád používejte kloboučky na ochranu bradavek.

Pokud kojíte, omezte příjem cukru. Pokud jste již kvasinkovou infekci měli, vyzkoušejte protikvasinkovou dietu.

Vyvářejte dudlíky a láhve. Kvasinky odstraní 10minutový var při teplotě 100 stupňů. Dudlíky a láhve pravidelně měňte.

Zdroj: Kvasinky v krku léčba

Postup výroby tinktury citron - česnek:

Česnek oloupejte, citrony umyjte a neoloupané rozkrájejte na malé kousky. Pak to celé dobře rozmixujte. Vzniklou kaši přelijte jedním litrem horké vody a přiveďte to k varu. Jakmile to varem jednou probublá, tak to hned odstavte! Tekutinu scedíme přes nekovové sítko do lahve, přidáme vodku a uložíme v chladu a temnu.

Zdroj: Česnek a citrón, k čemu to slouží

Příznaky kvasinkové infekce ve vlasech

  • padání vlasů
  • tvorba lupů
  • suchá nebo naopak mastná pokožka hlavy

Zdroj: Kvasinky ve vlasech

Citronová šťáva při dně

Citron patří k tradiční medicíně mnoha zemí, a to i při léčbě nemocí pohybového aparátu. Jeho šťáva pomáhá bojovat proti artritidě, revmatismu a artróze. Citron je nasycený vitaminy A, B1 a B2, P a C, jakož i kyselinou citronovou. Tyto komponenty mají posilující a protizánětlivé vlastnosti. Zbavit se nemoci pouze použitím citronu není sice možné, ale může sloužit jako vynikající podpora. Doporučuje se použít citronovou šťávu nebo tinkturu z citronové kůry: rozřízněte si jeden citron a vymačkejte z něho šťávu. Potírejte s ní klouby 2x denně a nehýbejte se, dokud zcela nevyschne. V případě, že nemáte čas na tinkturu, připravte si z citronové kůry čaj: nalijte do hrnce 1 litr vody a přidejte šťávu a kůru ze 2 citronů. Vařte 15 minut, když čaj trochu vychladne, oslaďte ho medem a pijte.

Zdroj: Dna a citron

Kvasinková infekce pokožky hlavy

Kvasinková infekce pokožky hlavy je kvasinková infekce na kůži hlavy. Kvasinková infekce kůže se nazývá kandidóza. Kandidóza je plísňová infekce, která se může vyvinout téměř kdekoli ve vašem těle nebo na něm. Kvasinka zvaná Candida způsobuje kandidózu. Kvasinky jsou druh houby.

Vaše pokožka má přirozeně mnoho druhů plísní, které na ní žijí, včetně kvasinek, jako je Candida. To je normální a zdravým lidem to obvykle nezpůsobuje žádné problémy. Ale když má Candida možnost se přemnožit, může se zarýt pod povrch vaší kůže a to může způsobit kožní infekci.

Zdroj: Šampon na kvasinky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


Babske-rady

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP